logo aepnl.png

 

​La PNL s'ha de viure, és difícil d'explicar amb paraules. Aquesta és la idea més important quant a aquesta metodologia que per nosaltres és tan potent i innovadora. Com aprens a conduir? Llegint llibres o conduint? Amb la PNL passa el mateix.

La Programació Neurolingüística és una metodologia que neix als anys 70. En general, ens explica com ens comuniquem les persones: amb nosaltres mateixos, amb els altres i amb el món. Ens ajuda a entendre com funcionem i com construïm les nostres idees pròpies i, mitjançant una sèrie de tècniques ens permet canviar aquells comportaments que no ens agraden o que ens limiten per aconseguir els nostres objectius.

La PNL serveix a tothom, ja que dóna més qualitat en la comunicació i en la vida en general. Els nostres alumnes vénen de tots els àmbits i es pot aplicar a qualsevol sector.

La formació bàsica de PNL es divideix en dos cursos: Practitioner i Màster Practitioner. Tot i així realitzem tallers introductoris perquè les persones puguin provar si els agrada.

Formació i certificació avalada per l’AEPNL (Associació española de programació neurolingüística)

PNL (PROGRAMACIÓ NEUROLINGÜISTICA)